Tämä kurssi on myös osana laajempaa "Yrittäjän talous" -verkkokurssia. Tutustu kurssiin täällä!

Palkkaus yrittäjälle verkkokurssi

Palkkaus yrittäjälle -verkkokurssi

77 € (+alv)
Ilmoittaudu mukaan!

Ymmärrä palkkausta ja tee järkevämpiä päätöksiä

Henkilön palkkaukseen liittyy paljon muutakin kuin pelkän palkan maksaminen. Palkkojen sivukulut ovat yllättävän suuret, ja varsinkin ensimmäisen työntekijän palkkaaminen voi olla suuri taloudellinen satsaus.

Opi palkkauksen matematiikka

Vaikka työntekijän palkkaus on riski, tuo se myös mahdollisuuksia. Kun ymmärrät palkkauksen perusteet, pystyt paremmin laskemaan palkkauksen kannattavuutta.

Hyödynnä oppia käytännön liiketoiminnassa

Kurssilta taskuun jää hyödyllisiä apumateriaaleja käytännön liiketoiminnan tueksi. Voit palata materiaaleihin aina tarpeen tullessa.

Yrittäjän arkeen suunniteltu kurssikokonaisuus

Palkkaus yrittäjälle -verkkokurssi on rakennettu yrittäjän arkea ajatellen. Kurssi koostuu lyhyistä videoista, joten opiskelija pysyy kärryillä vaikka kurssin opiskelisi pienissäkin pätkissä. Harjoitukset ovat rakennettu videoiden tueksi oppimisen edesauttamiseen.

Kurssilla käydään läpi palkkausta ja palkanlaskentaa. Millainen on hyvä työsopimus? Mitä asioita työehtosopimus ja työlainsäädäntö velvoittaa? Kuinka paljon pitää lisätä myyntiä, että palkkaus kannattaa? Tällä kurssilla opit nämä asiat ja paljon muuta.

Buusti Akatemia Raili Ilmivalta

Kouluttajana Raili Ilmivalta

Raili on talouden ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Alun perin Railista piti tulla autoinsinööri, mutta talouden pariin hän päätyi pienten sattumien kautta. Sillä tiellä hänet on pitänyt alati kasvava nälkä oppia uutta ja antaa tietoa myös eteenpäin.

Urapolku talouden parissa on pitänyt sisällään suuryritys Matkahuollon sisäisen tarkastajan esimiesroolia, erinäisiä kouluttajapestejä sekä tämän jälkeen miltei 10 vuoden yrittäjyyttä kirjanpitäjänä ja konsulttina. Taloutta hän on siis päässyt tutkiskelemaan monelta eri kantilta sekä kaikenkokoisten ja -tyyppisten yritysten kanssa.

Yrittäjänä Raili on kouluttanut oppisopimuskoulutuksilla kirjanpitäjiä, sekä mentoroinut nuoria yrittäjiä yrittäjäuriensa alkutaipaleella.

Raili on kouluttanut yrityksiä kuten:
Matkahuolto logoM & M Pyörähuolto logoSportia Matti logo

Mitä tulet oppimaan:

Osio 1:

Tervetuloa kurssille

Osio 2:

Yleistä palkkauksesta

Osio 3:

Palkkojen sivukulut ja muut kustannukset

Osio 4:

Ammattiyhdistys -maksut

Osio 5:

Palkanlaskenta ja tulorekisteri

Osio 6:

Kurssin yhteenveto

Ilmoittaudu mukaan!
Muut talouden kurssimme:
Buusti Akatemia Yrittäjän talous verkkokurssi
Yrittäjän talous

Tällä kurssilla opit kaiken, mitä pienyrittäjän pitää talousasioista tietää ja enemmän. Käymme läpi mm.veroja, kirjanpitoa, laskutusta, palkanlaskentaa, vakuutuksia, sopimuksia ja rekistereitä.

Tämän kurssin käytyäsi tiedät enemmän yrityksen kannattavasta pyörittämisestä

Julkaisutarjous -25 % (15.1.2022 asti)
389 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Yrittäjän verot verkkokurssi
Yrittäjän verot

Kaikki mitä pienyrittäjän pitää veroista ja vähennyksistä tietää. Aiheina on mm. arvonlisävero sekä tulovero sekä osakeyhtiön että toiminimen näkökulmasta.

Tämän kurssin käytyäsi tiedät, kuinka suunnitella ja ennakoida yrityksen verotusta.

87 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Kirjanpito yrittäjälle verkkokurssi
Kirjanpito yrittäjälle

Tämä kurssi kertoo kirjanpidon perusteet yrittäjän näkökulmasta. Mitä tietoja kirjanpitäjäsi tarvitsee ja kuinka saat enemmän irti kirjanpidon raporteista yrittäjänä.

Tämä kurssin käytyäsi osaat kommunikoida paremmin kirjanpitäjäsi kanssa, ja saat kirjanpidosta enemmän irti.

87 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Aloittavan yrittäjän verkkokurssi
Aloittavan yrittäjän talous

Kurssilla käydään läpi yritystoiminnan aloittamisen suunnittelua, yhtiömuodon valitsemista, starttirahan hakemista sekä toiminnan rahoitusta.

Tämän kurssin käytyäsi osaat suunnitella ja perustaa yritystoiminnan

67 € (+alv)
Tutustu kurssiin