Tämä kurssi on myös osana laajempaa "Yrittäjän talous" -verkkokurssia. Tutustu kurssiin täällä!

Kirjanpito yrittäjälle verkkokurssi

Kirjanpito yrittäjälle -verkkokurssi

87 € (+alv)
Ilmoittaudu mukaan!

Ymmärrä raportteja ja tee kannattavampia päätöksiä

Kun kirjanpidon perusteet ovat yrittäjällä hallussa, on paljon helpompi keskustella oman kirjanpitäjän kanssa yrityksen asioista ja päätöksistä.

Opi seuraamaan yrityksesi tunnuslukuja

Kirjanpidon raportit pitävät sisällään paljon hyödyllistä ja vertailukelpoista tietoa yrittäjälle. Opetamme, millaisia tunnuslukuja kannattaa seurata ja kuinka usein!

Hyödynnä oppia käytännön liiketoiminnassa

Kurssilta taskuun jää hyödyllisiä apumateriaaleja käytännön liiketoiminnan tueksi. Voit palata materiaaleihin aina tarpeen tullessa.

Yrittäjän arkeen suunniteltu kurssikokonaisuus

Kirjanpito yrittäjälle -verkkokurssi on rakennettu yrittäjän arkea ajatellen. Kurssi koostuu lyhyistä videoista, joten opiskelija pysyy kärryillä vaikka kurssin opiskelisi pienissäkin pätkissä. Harjoitukset ovat rakennettu videoiden tueksi oppimisen edesauttamiseen.

Kurssilla käydään läpi kirjanpitoa yrittäjän näkökulmasta. Mitä kannattaa ottaa huomioon tilikarttaa rakennettaessa? Miksi kirjanpitäjä tarvitsee tietyt tiedot ja tositteet? Kuinka voit itse vaikuttaa yrityksesi kirjanpitoon esimerkiksi poistojen osalta? Tämä kurssi vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin ja paljon enemmän.

Buusti Akatemia Raili Ilmivalta

Kouluttajana Raili Ilmivalta

Raili on talouden ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Alun perin Railista piti tulla autoinsinööri, mutta talouden pariin hän päätyi pienten sattumien kautta. Sillä tiellä hänet on pitänyt alati kasvava nälkä oppia uutta ja antaa tietoa myös eteenpäin.

Urapolku talouden parissa on pitänyt sisällään suuryritys Matkahuollon sisäisen tarkastajan esimiesroolia, erinäisiä kouluttajapestejä sekä tämän jälkeen miltei 10 vuoden yrittäjyyttä kirjanpitäjänä ja konsulttina. Taloutta hän on siis päässyt tutkiskelemaan monelta eri kantilta sekä kaikenkokoisten ja -tyyppisten yritysten kanssa.

Yrittäjänä Raili on kouluttanut oppisopimuskoulutuksilla kirjanpitäjiä, sekä mentoroinut nuoria yrittäjiä yrittäjäuriensa alkutaipaleella.

Raili on kouluttanut yrityksiä kuten:
Matkahuolto logoM & M Pyörähuolto logoSportia Matti logo

Mitä tulet oppimaan:

Osio 1:

Tervetuloa kurssille

Osio 2:

Yleisiä asioita kirjanpidosta

Osio 3:

Tilinpäätös

Osio 4:

Kirjanpidon raportit

Osio 5:

Budjetointi

Osio 6:

Kurssin yhteenveto

Ilmoittaudu mukaan!
Muut talouden kurssimme:
Buusti Akatemia Yrittäjän talous verkkokurssi
Yrittäjän talous

Tällä kurssilla opit kaiken, mitä pienyrittäjän pitää talousasioista tietää ja enemmän. Käymme läpi mm.veroja, kirjanpitoa, laskutusta, palkanlaskentaa, vakuutuksia, sopimuksia ja rekistereitä.

Tämän kurssin käytyäsi tiedät enemmän yrityksen kannattavasta pyörittämisestä

Julkaisutarjous -25 % (15.1.2022 asti)
389 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Yrittäjän verot verkkokurssi
Yrittäjän verot

Kaikki mitä pienyrittäjän pitää veroista ja vähennyksistä tietää. Aiheina on mm. arvonlisävero sekä tulovero sekä osakeyhtiön että toiminimen näkökulmasta.

Tämän kurssin käytyäsi tiedät, kuinka suunnitella ja ennakoida yrityksen verotusta.

87 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Aloittavan yrittäjän verkkokurssi
Aloittavan yrittäjän talous

Kurssilla käydään läpi yritystoiminnan aloittamisen suunnittelua, yhtiömuodon valitsemista, starttirahan hakemista sekä toiminnan rahoitusta.

Tämän kurssin käytyäsi osaat suunnitella ja perustaa yritystoiminnan

67 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Palkkaus yrittäjälle verkkokurssi
Palkkaus yrittäjälle

Tällä kurssilla käydään läpi palkkauksen ja palkanlaskennan asioita yrittäjän näkökulmasta. Mitä työntekijän palkkaaminen oikeasti maksaa ja onko se kannattavaa.

Tämä kurssin käytyäsi ymmärrät palkanlaskentaa paremmin, ja osaat tehdä järkevämpiä päätöksiä palkkauksen suhteen.

77 € (+alv)
Tutustu kurssiin