Buusti Akatemia Yrittäjän talous verkkokurssi

Yrittäjän talous -verkkokurssi

389 € (+alv)
Ilmoittaudu mukaan!

Opi tekemään kannattavaa bisnestä

Tämä kurssi antaa sinulle tarvittavan tietotaidon ja työkalut kannattavan liiketoiminnan harjoittamiseen. Yli 7 tuntia videomateriaalia sekä näihin liittyviä harjoitustehtäviä takaavat oppimisen.

Ymmärrä paremmin yrityksesi taloutta

Jos talouden asiat eivät ole hallussa, eivät kuukausittaiset kirjanpidon raportit anna yrittäjälle oikein mitään. Kerromme, kuinka saat yrityksesi taloudesta tolkkua!

Hyödynnä oppia käytännön liiketoiminnassa

Kurssilta taskuun jää monia hyödyllisiä apumateriaaleja käytännön liiketoiminnan tueksi. Voit palata materiaaleihin aina tarpeen tullessa.

Joustava tapa kouluttautua yritystalouden ammattilaiseksi

Yrittäjän talous -verkkokurssi on rakennettu yrittäjän arkea ajatellen. Kurssin kattavat osiot koostuvat lyhyistä videoista, joten opiskelija pysyy kärryillä vaikka kurssin opiskelisi pienissäkin pätkissä. Harjoitukset ovat rakennettu videoiden tueksi oppimisen edesauttamiseen.

Kurssilla huomioidaan myös toiminimiyrittäjän ja osakeyhtiön erityspiirteet. Jos sinulla on jo olemassa olevat yhtiö, voit valikoida vain sinun yhtiömuotoasi koskevat videot.

Buusti Akatemia Raili Ilmivalta

Kouluttajana Raili Ilmivalta

Raili on talouden ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Alun perin Railista piti tulla autoinsinööri, mutta talouden pariin hän päätyi pienten sattumien kautta. Sillä tiellä hänet on pitänyt alati kasvava nälkä oppia uutta ja antaa tietoa myös eteenpäin.

Urapolku talouden parissa on pitänyt sisällään suuryritys Matkahuollon sisäisen tarkastajan esimiesroolia, erinäisiä kouluttajapestejä sekä tämän jälkeen miltei 10 vuoden yrittäjyyttä kirjanpitäjänä ja konsulttina. Taloutta hän on siis päässyt tutkiskelemaan monelta eri kantilta sekä kaikenkokoisten ja -tyyppisten yritysten kanssa.

Yrittäjänä Raili on kouluttanut oppisopimuskoulutuksilla kirjanpitäjiä, sekä mentoroinut nuoria yrittäjiä yrittäjäuriensa alkutaipaleella.

Raili on kouluttanut yrityksiä kuten:
Matkahuolto logoM & M Pyörähuolto logoSportia Matti logo

Mitä tulet oppimaan:

Osio 1:

Tervetuloa kurssille

Osio 2:

Aloittava yrittäjä

Osio 3:

Verot

Osio 4:

Kirjanpito

Osio 5:

Laskutus

Osio 6:

Palkanlaskenta

Osio 7:

Vakuutukset

Osio 8:

Sopimukset ja rekisterit

Osio 9:

Kurssin yhteenveto

Ilmoittaudu mukaan!
Muut talouden kurssimme:
Yrittäjän verot verkkokurssi
Yrittäjän verot

Kaikki mitä pienyrittäjän pitää veroista ja vähennyksistä tietää. Aiheina on mm. arvonlisävero sekä tulovero sekä osakeyhtiön että toiminimen näkökulmasta.

Tämän kurssin käytyäsi tiedät, kuinka suunnitella ja ennakoida yrityksen verotusta.

87 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Kirjanpito yrittäjälle verkkokurssi
Kirjanpito yrittäjälle

Tämä kurssi kertoo kirjanpidon perusteet yrittäjän näkökulmasta. Mitä tietoja kirjanpitäjäsi tarvitsee ja kuinka saat enemmän irti kirjanpidon raporteista yrittäjänä.

Tämä kurssin käytyäsi osaat kommunikoida paremmin kirjanpitäjäsi kanssa, ja saat kirjanpidosta enemmän irti.

87 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Aloittavan yrittäjän verkkokurssi
Aloittavan yrittäjän talous

Kurssilla käydään läpi yritystoiminnan aloittamisen suunnittelua, yhtiömuodon valitsemista, starttirahan hakemista sekä toiminnan rahoitusta.

Tämän kurssin käytyäsi osaat suunnitella ja perustaa yritystoiminnan

67 € (+alv)
Tutustu kurssiin
Palkkaus yrittäjälle verkkokurssi
Palkkaus yrittäjälle

Tällä kurssilla käydään läpi palkkauksen ja palkanlaskennan asioita yrittäjän näkökulmasta. Mitä työntekijän palkkaaminen oikeasti maksaa ja onko se kannattavaa.

Tämä kurssin käytyäsi ymmärrät palkanlaskentaa paremmin, ja osaat tehdä järkevämpiä päätöksiä palkkauksen suhteen.

77 € (+alv)
Tutustu kurssiin